Såld

Friköpt radhus med centralt läge i gott skick!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1990
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  111 m²
 • Tomtareal/mark
  533 m²

Radhus uppförd i två plan i centrala Lilla Edet. Här är ett boende för dig som söker ett smidigt boende med lagom mycket att ta hand om som rör trädgård mm. Bostaden är välskött och i gott skick som gör att man kan flytta in och börja trivas direkt. Med tre sovrum passar bostaden för såväl paret som familjen.

Kullåsgatan är en omtyckt, lugn gata som ligger precis ovanför centrumkärnan. Gångavstånd till centrum och dess närservice, busskommunikationer som tar dig till både Trollhättan och Göteborg, förskolor och skolor. Välkommen att anmäla dig till visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SMEDJEBACKEN 21
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Centrum
Adress Kullåsgatan 16A
46331 Lilla Edet
Boarea (BOA) 111 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 533 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta