Såld

Charmigt 50-tals hus med utsikt över Bodasjön!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1956
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  66 m²
 • Biarea
  66 m²
 • Tomtareal/mark
  1 542 m²

Nu erbjuder vi detta vackert belägna hus med utsikt över Bodasjön, ett stenkast ifrån Prässebo badplats. Huset har genomgått ett antal större renoveringar under de senaste åren. bl.a. nytt yttertak, omdränering, uppdaterad el, nytt vatten- samt avlopp.

Entréplan beståendes av kök, vardagsrum, matsal, sovrum samt badrum. Övre plan med allrum och sovrum. Källarplan med bl.a. hobbyrum, verkstadsrum, pannrum, tvättstuga, garage samt diverse förrådsutrymmen.

Härifrån är det cirka 15 minuter med bil till pendeltågsstationen i Lödöse. Med tåget tar du dig snabbt och enkelt till både Göteborg och Trollhättan på under 30 minuter.

Det kommer att byggas i närheten av fastigheten som delvis kan påverka sjöutsikten.

Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Fredrik Hellberg

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning HÅLBACKA 1:20
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Prässebo
Område Prässebo
Adress Hålbacka 210
46397 Prässebo
Boarea (BOA) 66 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 66 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1542 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta