Såld

Nybyggd villa i Västerlanda med närhet till badsjö!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2021
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtareal/mark
  1 057 m²

På Granvägen 6 finner vi en helt nyproducerad villa. Med sina tre sovrum fördelat på 1 1/2 plan passar detta hus den mindre familjen eller paret som sätter höga krav på sitt boende. Bli den första som flyttar in och njut av alla de fördelar ett nybyggt hus för med sig.
I Västerlanda bor du i lantlig miljö och med promenadavstånd till badsjön Västersjön. Med bil tar du dig till antingen Lilla Edet eller till Stenungsund på ca 20 minuter, där du har all närservice du behöver.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning MJÖSUND 1:54
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Adress Granvägen 6
46393 Västerlanda
Boarea (BOA) 120 m² (enligt Enligt säljarens information)
Boarea­beskrivning

Om boarean är av väsentlig betydelse för en köpare rekommenderas en egen uppmätning.

Tomtareal/mark 1057 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Taxeringskod 210
Småhusenhet, tomtmark

Karta