Såld

Familjevilla i Nygård från 2015!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2015
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  113 m²
 • Biarea
  56 m²
 • Tomtareal/mark
  503 m²

Välkommen till Oxelvägen 1.
På en hörntomt i ett lugnt villaområde i natursköna Nygård ligger denna trevliga villa uppförd 2015. Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva samtidigt som du får chansen att sätta din egen prägel på övre plan då den inte är inredd ännu. Där är det förberett för ytterligare ett badrum men i övrigt är valen fria. Perfekt för den växande familjen som behöver mer plats över tid.
I Nygård bor man i ett väletablerat bostadsområde med närhet till förskola, idrottsplats och härlig natur. Härifrån tar du dig på ca 5 minuter till E45 och 15 minuter till pendelstationen i Lödöse som tar dig till Göteborg på under 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 180 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har två år i rad, 2019 och 2020, fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär! 
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning NYGÅRD 7:81
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Nygård
Adress Oxelvägen 1
46396 Nygård
Boarea (BOA) 113 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 56 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 503 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta