Såld

Välbevarad villa på lugn gata i centrala Lilla Edet!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1909
 • Rum
  8 rum
 • Boarea
  170 m²
 • Tomtareal/mark
  578 m²

På Kullåsgatan 20 finner vi en välbevarad villa med anor från 1800-talet. Villan ligger på lugn och mysig gata mitt i Lilla Edet centrum. Här bor du på en insynsskyddad tomt med fruktträd, buskar och växthus för dina odlingar.
Villan har varsamt renoverats löpande under åren medan man har bevarat de ursprungliga detaljerna som vackra trägolv, kakelugn och handblåsta fönster.
Med fyra till fem rymliga sovrum, två allrum och matsal passar denna bostad för den stora familjen.
I centrala Lilla Edet bor du med gångavstånd till samhällsservice, skolor, förskolor och kommunikationer som tar dig till både Göteborg och Trollhättan på ca 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SMEDJEBACKEN 14
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Lilla Edet
Adress Kullåsgatan 20
46331 Lilla Edet
Boarea (BOA) 170 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 578 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 8 (varav 5 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta