Såld

Fritidshus med unikt läge i Västerlanda!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1968
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  48 m²
 • Tomtareal/mark
  3 382 m²

Varmt välkommen till denna unika fritidsfastighet med fantastiskt läge! Platsen vid sjön Gaffeln är avskild och vacker och ger möjlighet till total avkoppling. Stugan ligger på en höjd i soligt läge inbäddad mellan blåbärsris och svampskog. Från fastigheten har du en slående utsikt över sjön och från bryggan nere vid strandkanten kan både härliga dopp och fiske avnjutas.

Fastigheten ligger ca 20 minuter från Stenungsund och 15 minuter från Lilla Edet. I området finns mängder med små sjöar, fina svamp- och bärskogar och orörd natur. För den fiskeintresserade finns ädelfisk i sjöarna runt om. Precis i närheten går även Bohusleden vars 34 mil av naturskön vandring sträcker sig från Lindome i söder till Strömstad i norr. Till fastigheten tar man sig enklast med båt på ca 5-10 minuter och en mindre båt ingår i köpet. Det går även att gå genom skogen på ca 10 minuter. Vid visningen kommer säljaren vara behjälplig med vägbeskrivning och båt från anvisad uppsamlingsplats.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning YTTRE ÅSEN 2:4
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Adress Yttre åsen 130
46393 Västerlanda
Boarea (BOA) 48 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 3382 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta