Såld

Sutterängvilla i lugnt villaområde i Nygård!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1988
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  126 m²
 • Biarea
  45 m²
 • Tomtareal/mark
  1 092 m²

Välkommen till Rönnvägen 15! Här bor du i en välplanerad och väl underhållen villa i sutterängform. Med 3-4 sovrum, två badrum och stora sociala ytor är denna villa perfekt för familjen som sätter höga krav på sitt boende.
I Nygård bor du med gångavstånd till förskola och via bil tar du dig på fem minuter till E45 och tio minuter till centrala Lödöse samt pendelstationen som tar dig till Göteborg och Trollhättan på ca 20 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning NYGÅRD 7:18
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Nygård
Område Nygård
Adress Rönnvägen 15
46396 Nygård
Boarea (BOA) 126 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 45 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1092 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 3-5 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta