Såld

Gavel 4:a med gäststuga i Göta!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1974
 • Våning
  1
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  98,5 m²
 • Avgift
  5 775 kr/mån
  inkl. V/A, renhållning, TV och fiber

Nu har ni chansen att förvärva en 4:a på omtyckta Bigården. Gavelläge, fantastisk uteplats med både uterum och inredd gäststuga om 10 kvm samt bastu är bara några av fördelarna som denna bostad för med sig. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar genom åren och är därmed i gott skick.
Med sina två till tre sovrum samt gäststuga passar detta boende för såväl paret som familjen. Använd gäststugan för långväga gäster, som kontor för hemarbetaren eller som ett eget krypin till tonåringen.
I Göta bor du i ett lugnt område med gångavstånd skog och natur, skola (F-6), förskola, ridanläggning och badsjö. Via buss tar du dig till pendelstationen i Lödöse som tar dig till både Göteborg och Trollhättan på under 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta
Adress Bigården 128
463 35 Göta
Våning 1
Boarea (BOA) 98,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 4 (varav 2-3 sovrum)
Månadsavgift 5 775 kr/mån
Ingår i avgiften

V/A, renhållning, TV och fiber

Karta