Såld

Nyproducerad 1-plansvilla på populära Ström!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2021
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  135 m²
 • Tomtareal/mark
  1 098 m²

Nu kan vi presentera en nyproducerad 1-plansvilla på familjevänliga Ström. Villan är byggd i lösvirke och passar dig som sätter höga krav på ditt boende. Med tre generösa sovrum, två allrum och två badrum passar denna villa både familjen eller paret som vill bo rymligt.
På Ström bor du med gångavstånd till förskola och skola samt till Lilla Edet Centrum. Där har du all närservice du behöver och busskommunikationer som tar dig till både Göteborg och Trollhättan på under 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning STRÖM 1:183
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Ström
Adress Betesvägen 2
46332 Lilla Edet
Boarea (BOA) 135 m² (enligt Enligt säljarens information)
Tomtareal/mark 1098 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)
Taxeringskod 210
Småhusenhet, tomtmark

Karta