Såld

Renoverad villa med stor tomt i Västerlanda!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1960
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  105 m²
 • Biarea
  101 m²
 • Tomtareal/mark
  5 691 m²

På Furuhäll 141 finner vi en välskött villa belägen i Västerlanda som har renoverats löpande de senaste åren. Här bor man med naturen som närmsta granne och med stora ytor att röra sig på.
Med 3-5 sovrum och två badrum får den stora familjen plats.
Garage beläget under huset med el-styrd port plus stort fristående garage, även det med el-styrd port för bilen, extra förvaring eller för den som behöver en verkstadsdel.
I Västerlanda har du förskola inom gångavstånd och övrig närservice du behöver i Lilla Edet Centrum som du tar dig till via bil på ca 15 minuter.
Busshållplats finns belägen i närheten av bostaden för den som vill åka kollektivt till Lilla Edet eller till Kungälv Centrum på ca 30 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SKÖRSBO 1:30
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Västerlanda
Område Västerlanda
Adress Furuhäll 141
46393 Västerlanda
Boarea (BOA) 105 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 101 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 5691 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 7 (varav 3-5 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta