Såld

Charmig villa på Ström med lantliga omgivningar!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1929
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  75 m²
 • Tomtareal/mark
  1 023 m²

Välkommen till Holmenvägen 3.Här finner vi en mindre villa som är perfekt för det den lilla familjen, ensamhushållet eller för er med utflugna barn.
Villan är varsamt renoverad under de senaste 3 åren där man bevarat de äldre, charmiga detaljerna i huset. Här kan man flytta in och bo direkt. Med en stor och generös trädgård och altan har detta boendet alla möjligheter för den trädgårdsintresserade. På Ström bor du i lantliga omgivningar med åkrar utanför fönstret men med gång- och cykelavstånd till till centrum, skolor, förskolor och kommunikationer. Du tar dig via buss till både Göteborg eller Trollhättan på under 30 minuter.

Här förbereds en försäljning, fullständig information och bilder kan därmed saknas. Gör din intresseanmälan för att få mer information löpande om bostaden.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning HOLMEN 1:7
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Adress Holmenvägen 3
46332 Lilla Edet
Boarea (BOA) 75 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1023 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 1 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta