Såld

1-plansvilla med bostadsrätt i Ekeberg/Lödöse!

 • Boendeform
  Radhus
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2016
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  107,7 m²
 • Avgift
  4 603 kr/mån
  inkl. Sophantering, parkering

Välkommen till denna mycket välplanerade Myresjö-villa med bostadsrätt i populära Ekeberg/Lödöse. Här bor du enkelt och bekvämt med allt samlat på ett plan - perfekt boende för ung som gammal. Bostaden är byggd 2016 och är därmed i modernt utförande.
Gång- och cykelavstånd till skolor, barnomsorg och pendeltåget som tar dig smidigt till både Göteborg och Trollhättan med avgångar hela dagen. Lättskött liten trädgård med en stor altan med insynsskyddat läge. Nära natur och strövområden. Ett mycket kvalitativt boende som måste upplevas på plats.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lödöse
Område Lödöse
Adress Rådjursvägen 3D
463 72 Lödöse
Boarea (BOA) 107,7 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 4 603 kr/mån
Ingår i avgiften

Sophantering, parkering

Karta