Såld

Sutterängvilla i lugnt och familjärt område

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1980
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  128 m²
 • Biarea
  38 m²
 • Tomtareal/mark
  830 m²

I natursköna Hjärtum hittar du denna fina sutterängvilla med garage som nu kan bli din. Den ligger lugnt belägen på återvändsgata och har ingen genomfartstrafik. Villan erbjuder en hemtrevlig planlösning med två allrum, 3 sovrum med möjlighet till ett fjärde samt praktiska ytor i källarplanet såsom tvättstuga och förvaring. Den är mycket väl omhändertagen och har löpande renoverats genom åren. Bland annat taket, dränering, fasadmålning och värmepumpen är av nyare årtal. Solig tomt med flera uteplatser såsom altan, balkong och stenlagd uteplats under balkongen där du enkelt kan välja själv om du vill lapa sol eller sitta i skuggan. Tomten är stor och har en fin ram runt sig av Tujahäckar Smaragd och Brabant. Trädgården har planteringar i form av bärbuskar, fruktträd och blommande buskar.

Hjärtum är en tätort i Lilla Edets kommun som endast ligger 15 minuter från Lilla Edets centrum och 30 minuter från Trollhättan centrum. Förskola finns i området och för de äldre barnen finns skolskjuts till grundskola.
I Hjärtum bor du med gångavstånd till skog och natur och endast 10 minuter från badsjöar. I bygdegården Hjärtumsgården pågår ofta aktiviteter med allt från loppisar, kurser mm.
Hjärtums IS har sin hemmaplan på Billerödsvallen där det inte bara erbjuds fotbollsplan och klubbstuga utan även en hel aktivitetspark med allt från hinderbana, klättervägg och annat.

Varmt välkommen att upptäcka mer på visning! Kontakta mäklaren för tidsbokning.

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning LILLA EDET HJÄRTUM 14:61
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Hjärtum
Område Hjärtum
Adress Solhemsvägen 19
46375 Hjärtum
Boarea (BOA) 128 m² (enligt Lantmäteriet)
Biarea (BIA) 38 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 830 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 830 m²
Antal rum 6 (varav 3-4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta