Såld

Trivsam 2:a i populär förening i centrala Lilla Edet!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1988
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  62 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

På Storgatan 22 finner vi en tvåa med öppna, sociala ytor och balkong i söder-läge! Med ett centralt läge, endast en trappa upp är denna lägenhet tillgänglig för många.

Gångavstånd till centrum och all dess närcervice man behöver såsom matbutiker, caféer, lunchrestauranger, vårdcentral m.m.

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Lilla Edet
Område Lilla Edet Centrum
Adress Storgatan 22
46331 Lilla Edet
Pris 1 100 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-23
Boarea (BOA) 62 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta