Såld

Troligen det bästa läget i området!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  98,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till Bigården 106! Med detta läge finns det inte mycket att sakna. Gavel-läge, längst in i området med sol hela dagen och utsikt mot älven. Stor trädgård som är perfekt för både barn och fyrbenta vänner. Njut av den insynsskyddade tomten och ett smidigt boende för familjen eller paret. Hela bostaden har genom åren genomgått större renoveringar såsom kök från 2021, ytskikt, uterum från 2019 och jacuzzi från 2022.

Göta är naturnära och fridfullt med både skog och sjön runt hörnet. Gångavstånd till förskola och skola (F-6), ridskola samt idrottsplan.
Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Slutpris 1 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Evelina Martinsson
4,9 / 5 192 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta och Ryrsjön
Adress Bigården 106
46335 Göta
Slutpris 1 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-02-24
Boarea (BOA) 98,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta