Såld

Perfekt familjevilla i gott skick med dubbelgarage!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1980
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  155 m²
 • Biarea
  12 m²
 • Tomtareal/mark
  824 m²

Välkomna till Bertolsvägen 5! Här bor du i ett lugnt och omtyckt villaområde med närhet till skog och natur. Med fyra sovrum, härliga sällskapsytor, plan trädgård och stort garage lämpar sig denna bostad perfekt för barnfamiljer. Dessutom bor man alldeles i närheten av Ryrsjöskolan (F-6). Huset har genomgått flertalet renoveringar genom åren och är väl omhändertagen.

På Göta bor du med närheten till förskola och skola, badsjö och natur. På endast ett par minuter når du motorvägen och på 10 minuter med bil når du pendelstationen som tar dig till Göteborg/Trollhättan inom 30 minuter.
Varmt välkommen att boka dig på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Evelina Martinsson

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare, Föräldraledig
Evelina Martinsson
4,9 / 5 199 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Evelina Martinsson och arbetar som fastighetsmäklare i Lilla Edet där jag också driver kontoret tillsammans med min kollega Henrik Kjellberg.  Tack vare att jag är uppvuxen och fortfarande bor i Lilla Edet har jag en god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Det kan jag med fördel nyttja i min roll som fastighetsmäklare. Jag bor tillsammans med min sambo och vår hund i ett hus i Lilla Edet. När jag inte jobbar tycker jag om att träna och umgås med vänner, det ger mig energi för att orka prestera hårt på jobbet.  Positiv, målmedveten och lyhörd är tre ord som beskriver mig väl. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och därför tar jag mig an varje affär med ett stort engagemang och ger alltid 100%. Jag har fyra år i rad, 2019, 2020, 2021 och 2022 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Lilla Edets kommun av oberoende hittamäklare.se, gå gärna in för att ta del av mina tidigare rekommendationer.  https://www.hittamaklare.se/evelina.martinsson Jag ser fram emot att få hjälpa er med er nästa fastighetsaffär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Lilla Edet
Ort Göta
Område Göta och Ryrsjön
Adress Bertolsvägen 5
46335 Göta
Pris 2 985 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-26
Boarea (BOA) 155 m²
Biarea (BIA) 12 m²
Tomtareal/mark 824 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta