98%

Välkommen till ERA Axelssons Fastighetsbyrå - din mäklare i Lilla Edet!

I många år har vi varit en av Lilla Edets ledande fastighetsmäklare och hjälpt våra kunder att hitta nya ägare till sina hem. Vi kan Lilla Edet!

Vi är en engagerad och personlig fastighetsbyrå som ser det som vår viktigaste uppgift att du som kund blir helt nöjd. En lyckad, problemfri försäljning är ingen självklarhet. Vi vet vad som krävs och är beredda att göra det lilla extra!

Med vårt genomtänkta mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och skickliga mäklare, som har lokal förankring på orten och en mycket god kännedom om bostadsmarknaden i vår kommun. Även leverantörer av våra kringtjänster som fotografer, stylister och tryckerier är handplockade av oss för att de är de bästa på sitt område. Allt för att du ska få de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar bostäder i bl. a. dessa områden:

  • Centrala Lilla Edet
  • Lödöse
  • Nygård
  • Göta
  • Ström
  • Västerlanda
  • Hjärtum

 

 

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl lägenheter som hus och fritidsboenden. Vi har även nära samarbeten med våra systerkontor i Ale, Göteborg, Kungälv och Stenungsund.

Vill du ha hjälp att sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus? Kontakta oss via mail eller telefon, eller boka en tid direkt i formuläret "Boka Mäklare Online" nedan, så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar!

Med vänliga hälsningar Gunnar, Evelina, Pernilla, Henrik, Emelie, Maria, Fredrik och Meddi.

Kontakta oss

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Lilla Edet

Storgatan 16

463 31 Lilla Edet

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Våra medarbetare

Visa på karta