Såld

Enplansvilla med källare på lugnt villaområde!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1946
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  100 m²
 • Biarea
  100 m²
 • Tomtareal/mark
  527 m²

Varmt välkomna till denna 40-tals enplansvilla + källare på Eriksfält. Här har vi ett boende som passar barnfamiljen med dess möjlighet till flera sovrum och närheten till det allra mesta. Huset är på 100 kvm + 100 kvm där man har möjlighet att sätta sin egen stil. I dagsläget har man kök, matsal, vardagsrum, två sovrum och badrum (2021) på entréplan. En trappa ner har man sovrum, allrum, tvättstuga, wc och bra förråd. Till huset har man även en lättskött trädgård med odlingsmöjligheter, uterum (oisolerat) och uteplats.

På Eriksfält bor man nära det allra mesta. Köpcentret Mobilia ligger bara några minuter bort där man har matbutiker, caféer och shoppingmöjligeter. I området finns både förskola och grundskola. Med en kort promenad har man även bussar som tar en runt i Malmö.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Visningsanmälan krävs!

Slutpris 3 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Eriksfält
Adress Hämplingegatan 7
21459 Malmö
Slutpris 3 500 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-28
Boarea (BOA) 100 m²
Biarea (BIA) 100 m²
Tomtareal/mark 527 m²
Antal rum 6 (varav 2 sovrum)

Karta