Såld

Totalrenoverad 4:a på härliga Limhamn!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1982
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  101 m²

Varmt välkomna till denna stora hörnlägenhet på 101 kvm med hiss från markplan. Här har vi en lägenhet som i dagsläget är en 4:a med möjlighet att göra till en 5:a för den stora familjen. Lägenheten är totalrenoverad mellan 2020-2022 med fina materialval och en genomgående stilren interiör där man har möjlighet att flytta in direkt! Med hiss från markplan når man lägenheten som är belägen på våning 2. I dagsläget har man tre sovrum, två badrum, kök, vardagsrum, matplats och inglasad balkong i söderläge.

Limhamn är omtyckt för både äldre som unga där man har närhet till skolor, dagligvarubutiker, caféer, restauranger och kommunikationer. En bit bort har man Hyllie för ytterligare shoppingmöjligheter och tågförbindelser till bland annat Lund och Köpenhamn.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs.

Slutpris 3 275 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Limhamn
Område Limhamn
Adress Grönalundsgatan 16
21616 Limhamn
Slutpris 3 275 000 kr
Kontraktsdatum 2023-02-23
Boarea (BOA) 101 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta