Såld

2:a med chans att sätta sin egen stil!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1962
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  56,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Varmt välkomna till denna 2:a med chans att renovera i din egna stil! Här har man en lägenhet på 56,5 kvm belägen på våning 4. Lägenheten är fördelad på kök med plats för matbord, vardagsrum med parkettgolv, inglasad balkong i väster, sovrum och badrum med tvättfacilitet.

Nydala är ett populärt område där man har bra bussförbindelser som tar en till större delen av Malmö. Vid Nydalatorget har man gym, frisör, dagligvarubutiker och trevliga matställen. Nydala ligger centralt vilket gör att man på en kort cykeltur kan ta sig in till köpcentret Mobilia eller Malmö City.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. OBS! Visningsanmälan krävs.

Slutpris 985 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Nydala
Adress Kollegiegatan 3B
21454 Malmö
Slutpris 985 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-12
Boarea (BOA) 56,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta