Såld

Smakfullt radhus på härliga Djupadal!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1955
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  103 m²
 • Biarea
  70 m²
 • Tomtareal/mark
  198 m²

Varmt välkomna till detta välplanerade radhus på populära Djupadal med en genomgående stilren renoverad interiör. Huset fördelar sig på 103 +70 kvm med kök, vardagsrum och wc på första plan, fyra välplanerade sovrum och badrum på våning två och arbetsrum, hobbyrum, wc, badrum/tvättstuga och förråd i källarplan.
Huset har ett fantastiskt ljusflöde där man bara kan älska alla detaljer. Fönsterpartierna i vardagsrummet ger en vacker vy över trädgården, öppen spis för extra mysfaktorn, en vacker stentrappa, lättskött trädgård i västläge och genomgående stilren interiör. Ett riktigt drömhus som man inte får missa!

På Djupadal trivs man med närhet till allting en barnfamilj kan tänkas behöva, förskola, skola, matbutik, bussförbindelse och cykelavstånd till såväl Emporia för shopping som havet för ett dopp.

Huset är förbesiktigat. Varmt välkommen på visning, visningsamälan krävs.

Slutpris 5 400 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Håkan Sköld

Jur.kand /​ Fastighetsmäklare
Håkan Sköld
4,8 / 5 70 omdömen från Hittamäklare
I år firar jag 40 år som verksam fastighetsmäklare, härligt! Underbart att ha förmånen att ha ett arbete som en livsstil. Efter att ha avslutat min Jur.kand examen i Lund så började jag min karriär inom mäklaryrket. Detta var 1980 vilket innebär att jag detta året firar 40 år som fastighetsmäklare. Jag brinner för mäkleriet och säger ofta till mina kunder att om jag fick välja om idag så skulle jag välja samma yrkesval. Så bra trivs jag med att vara fastighetsmäklare. Det som jag gillar mest är mötet med människor. Man lär sig alltid någonting nytt när man lämnar ett första kundmöte och där är alltid någonting i mötet som gör extra avtryck på en. Att få komma in till människors hem är också väldigt personligt och varje hem är unikt. Ibland får man själv trevliga inredningstips och hemmet säger väldigt mycket om individen. Vi driver kontoret som idag består av mäklare, praktikanter, assistenter mm. Vi jobbar tillsammans som ett team där vi coachar och hjälper varandra i varje affär. Alla affärer är unika i sitt slag. Ibland blir dagarna långa men vi är också duktiga på att ha roligt. Det bli after works, restaurangkvällar, interna säljtävlingar och trevliga julbord med respektive. Privat så träffar jag gärna mina döttrar eller spelar golf med vännerna. Reser gör jag gärna när tillfälle ges och då söderut till varmare breddgrader. https://www.hittamaklare.se/hakan.skold
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Limhamn
Område Djupadal
Adress Ängeltoftagatan 78
21622 Limhamn
Slutpris 5 400 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-02
Boarea (BOA) 103 m²
Biarea (BIA) 70 m²
Tomtareal/mark 198 m²
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)

Karta