Såld

Välplanerad 3:a med inglasad balkong i väst!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1972-1973
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  78,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Nu tillsaluförs denna 3:a med en stor balkong i ett soligt västerläge. Här har man en lägenhet med en bra grund där man har chansen att sätta sin egna stil för att få sin drömlägenhet. Här har vi kök med matplats, stort vardagsrum med utsikt över grönområden och delar av Malmö, två sovrum i bra storlek, väl tilltagen inglasad balkong, helkaklat badrum och gäst-wc. Tack vare att lägenheten ligger på våning 6 får man ett fint ljusflöde med fri utsikt över innergården, Malmö och Hyllie.

På en kort promenad når man ICA, bussförbindelser, förskola, skola och fler shoppingmöjligheter på Hyllie där man har köpcentret Emporia. Från Hyllie har man även tågförbindelser som tar en till Köpenhamn, Malmö C och vidare i Skåne. Ett optimalt område där man har nära till allting!

Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs!

Slutpris 1 650 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Lindeborg
Adress Regissörgatan 11
21583 Malmö
Slutpris 1 650 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-04
Boarea (BOA) 78,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta