Såld

Unik, spännande och renoverad sekelskiftsvilla på populära Solbacken!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1911
 • Rum
  8 rum
 • Boarea
  243 m²
 • Biarea
  241 m²
 • Tomtareal/mark
  1 451 m²

Nu har vi nöjet att presentera denna unika villa med ljuvliga attribut som verkligen sticker ut ur mängden! Här har vi ett hus anno 1911 för den stora familjen. Här har man en boyta på ca 243 kvm och en källare på ca 111 kvm. På tomten ligger en separat annexbyggnad med bland annat garage och förråd. Bostaden erbjuder rum med fiskbensparkett, kakelugn, generös takhöjd, fina spegeldörrar och vackra fönsterpartier. Addera därtill utsidan som smyckas med arkitektur utan dess like med tornrummet.

Det finns även en mycket välskött tomt med bland annat en påkostad infinity pool där tomten är inhägnad av en vacker insynsskyddad häck.

På Solbacken trivs man med med närhet till både hav och stad. Området är lugnt med barnfamiljer där man även har närhet till flera bra skolor.

Slutpris 12 800 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Håkan Sköld

Jur.kand /​ Fastighetsmäklare
Håkan Sköld
4,8 / 5 70 omdömen från Hittamäklare
I år firar jag 40 år som verksam fastighetsmäklare, härligt! Underbart att ha förmånen att ha ett arbete som en livsstil. Efter att ha avslutat min Jur.kand examen i Lund så började jag min karriär inom mäklaryrket. Detta var 1980 vilket innebär att jag detta året firar 40 år som fastighetsmäklare. Jag brinner för mäkleriet och säger ofta till mina kunder att om jag fick välja om idag så skulle jag välja samma yrkesval. Så bra trivs jag med att vara fastighetsmäklare. Det som jag gillar mest är mötet med människor. Man lär sig alltid någonting nytt när man lämnar ett första kundmöte och där är alltid någonting i mötet som gör extra avtryck på en. Att få komma in till människors hem är också väldigt personligt och varje hem är unikt. Ibland får man själv trevliga inredningstips och hemmet säger väldigt mycket om individen. Vi driver kontoret som idag består av mäklare, praktikanter, assistenter mm. Vi jobbar tillsammans som ett team där vi coachar och hjälper varandra i varje affär. Alla affärer är unika i sitt slag. Ibland blir dagarna långa men vi är också duktiga på att ha roligt. Det bli after works, restaurangkvällar, interna säljtävlingar och trevliga julbord med respektive. Privat så träffar jag gärna mina döttrar eller spelar golf med vännerna. Reser gör jag gärna när tillfälle ges och då söderut till varmare breddgrader. https://www.hittamaklare.se/hakan.skold
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Solbacken
Adress Marieholmsvägen 1/Bellevuevägen 26
217 72 Malmö
Slutpris 12 800 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-19
Boarea (BOA) 243 m²
Biarea (BIA) 241 m²
Tomtareal/mark 1451 m²
Antal rum 8 (varav 4 sovrum)

Karta