Såld

Stilren och påkostad etagevåning vid Triangeln!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1988-89
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  168 m²

Här hälsas ni hjärtligt välkomna till Torpgatan 8, belägen vid attraktiva Triangeln. Denna etagelägenhet sträcker sig över två våningar på hela 168 kvm med balkong i söderläge och väntar nu på sin nya ägare. Här får ni tillgång till stilren design genom hela lägenheten och alla dess rum. Tillsammans med dess unika utformning med bland annat ett påkostat SieMatic kök får ni tillgång till stora disponibla ytor som ger dig som ägare förutsättningar att anordna härliga och mysiga stunder tillsammans med nära och kära.

Här bor man centralt med bland annat gångavstånd till Triangelns köpcentrum och tågstation. Kring Torpgatan får ni som boende även tillgång till Malmös stadspuls med stadens breda service-, nöjes- och kommunikationsmöjligheter med såväl närhet till matbutiker, restauranger och skolor. Här bor man bekvämt och enkelt med härligt ljusinsläpp, renoverade rum och ljusa väggpartier och golv.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris 5 400 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Håkan Sköld

Jur.kand /​ Fastighetsmäklare
Håkan Sköld
4,8 / 5 70 omdömen från Hittamäklare
I år firar jag 40 år som verksam fastighetsmäklare, härligt! Underbart att ha förmånen att ha ett arbete som en livsstil. Efter att ha avslutat min Jur.kand examen i Lund så började jag min karriär inom mäklaryrket. Detta var 1980 vilket innebär att jag detta året firar 40 år som fastighetsmäklare. Jag brinner för mäkleriet och säger ofta till mina kunder att om jag fick välja om idag så skulle jag välja samma yrkesval. Så bra trivs jag med att vara fastighetsmäklare. Det som jag gillar mest är mötet med människor. Man lär sig alltid någonting nytt när man lämnar ett första kundmöte och där är alltid någonting i mötet som gör extra avtryck på en. Att få komma in till människors hem är också väldigt personligt och varje hem är unikt. Ibland får man själv trevliga inredningstips och hemmet säger väldigt mycket om individen. Vi driver kontoret som idag består av mäklare, praktikanter, assistenter mm. Vi jobbar tillsammans som ett team där vi coachar och hjälper varandra i varje affär. Alla affärer är unika i sitt slag. Ibland blir dagarna långa men vi är också duktiga på att ha roligt. Det bli after works, restaurangkvällar, interna säljtävlingar och trevliga julbord med respektive. Privat så träffar jag gärna mina döttrar eller spelar golf med vännerna. Reser gör jag gärna när tillfälle ges och då söderut till varmare breddgrader. https://www.hittamaklare.se/hakan.skold
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Triangeln
Adress Torpgatan 8
21152 Malmö
Slutpris 5 400 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-08
Boarea (BOA) 168 m²
Antal rum 7 (varav 5 sovrum)

Karta