Såld

Genomgående och stor lägenhet med fantastiska förutsättningar!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1957
 • Rum
  2,5 rum
 • Boarea
  62 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Här öppnas dörrarna in till denna genomgående lägenhet längst upp i den välskötta föreningen Brf Eriksfält. Som köpare av denna lägenhet får du fria tyglar till att skapa ditt egna drömhem efter din egna personliga preferens. Lägenheten är på 62 väldisponerade kvadratmeter med en fin utsikt över den gröna innergården och den blå himmeln. Här får du ta del av originalkök, väl tilltaget vardagsrum, sovrum, lounge/matsal, helkaklat badrum, genomgående parkett och inglasad balkong i ett härligt västerläge. Pricken över i:et är ljusinsläppet som kommer både från öster och väster. Lägenhetens potential går inte att ta miste om!

Kring Blekingsborgsgatan uppmärksammar man dess närhet till alla attribut man kan tänkas behöva i sitt vardagliga liv. Strax utanför dörren finner du bland annat Mobilia köpcentrum, som erbjuder all önskvärd service såsom matbutik, shoppingmöjligheter samt restauranger. För pendlaren finner du även påfart till inre ringvägen samt Hyllie och Malmö C.

Varmt välkomna på visning, visningsanmälan krävs.

Slutpris 1 050 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Blekingsborg
Adress Blekingsborgsgatan 3D
21463 Malmö
Slutpris 1 050 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-11
Boarea (BOA) 62 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 2,5 (varav 1 sovrum)

Karta