Såld

Totalrenoverad, smakfull enplansvilla med pool för ultimat lyx och stil!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1958
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  207 m²
 • Biarea
  108 m²
 • Tomtareal/mark
  2 047 m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välskötta enplansvilla med inredd källare på populära och barnvänliga Mellanheden. Huset är ritat av arkitekten Sven Ivar Ekstrand som är känd för att ha ritat exklusiva villor i Malmö. Här har man hela 182 kvm och i tillhörande annex/poolhus finns ytterligare 25 kvm, vilket ger totalt 207 kvm att njuta av. Det stora vardagsrummet på ca 80 kvm sträcker sig i etage och har en öppen spis, vilket skapar en mysig och avkopplande atmosfär. Härifrån har man direkt tillgång till den vackra trädgården med sin pool och stenläggning. Köket är stilrent och kommer från Poggenpohl, som integreras med en matsal på ca 25 kvm. Köket, matsalen, vardagsrummet och poolområdet är en stora social yta som ger utrymme för flera tillställningar med familj och vänner. En våning ned finns den inredda källaren med generös takhöjd. Här finns ytterligare 108 kvm som fördelar sig på sovrum/hobbyrum, badrum, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter.

Mellanheden är ett område beläget i västra Malmö. Det är känt för sin lugna och harmoniska atmosfär, där invånarna kan njuta av en avkopplande livsstil.
En av Mellanledens främsta fördelar är närhet till både stadens bekvämligheter och havet. Här kan boende enkelt ta sig till stadens centrum med dess butiker, restauranger och nöjesliv. Samtidigt finns det också möjlighet att ta sig till havet och njuta av stränder för den som är havsfantast.

Mellanheden erbjuder även bra skolor, vilket gör området attraktivt för barnfamiljer.

Med sin stilrena design, generösa sociala ytor och fantastiska utomhusmiljö är detta det perfekta hemmet för den som vill ha lyx och elegans i vardagslivet.

Välkommen på visning, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Slutpris 11 200 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Håkan Sköld

Jur.kand /​ Fastighetsmäklare
Håkan Sköld
4,8 / 5 70 omdömen från Hittamäklare
I år firar jag 40 år som verksam fastighetsmäklare, härligt! Underbart att ha förmånen att ha ett arbete som en livsstil. Efter att ha avslutat min Jur.kand examen i Lund så började jag min karriär inom mäklaryrket. Detta var 1980 vilket innebär att jag detta året firar 40 år som fastighetsmäklare. Jag brinner för mäkleriet och säger ofta till mina kunder att om jag fick välja om idag så skulle jag välja samma yrkesval. Så bra trivs jag med att vara fastighetsmäklare. Det som jag gillar mest är mötet med människor. Man lär sig alltid någonting nytt när man lämnar ett första kundmöte och där är alltid någonting i mötet som gör extra avtryck på en. Att få komma in till människors hem är också väldigt personligt och varje hem är unikt. Ibland får man själv trevliga inredningstips och hemmet säger väldigt mycket om individen. Vi driver kontoret som idag består av mäklare, praktikanter, assistenter mm. Vi jobbar tillsammans som ett team där vi coachar och hjälper varandra i varje affär. Alla affärer är unika i sitt slag. Ibland blir dagarna långa men vi är också duktiga på att ha roligt. Det bli after works, restaurangkvällar, interna säljtävlingar och trevliga julbord med respektive. Privat så träffar jag gärna mina döttrar eller spelar golf med vännerna. Reser gör jag gärna när tillfälle ges och då söderut till varmare breddgrader. https://www.hittamaklare.se/hakan.skold
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Mellanheden
Adress Idunavägen 1 / Bellevuevägen 55
21619 Malmö
Slutpris 11 200 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-27
Boarea (BOA) 207 m²
Biarea (BIA) 108 m²
Tomtareal/mark 2047 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta