Såld

Kvadratsmart 1:a i de populära Stjärnhusen!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1953
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  27 m²

Välkomna till denna lägenhet belägen i de eftertraktade stjärnhusen i Erikslust. Lägenheten är smart planerad och har en yta på 27 kvm. Man finner alla bekvämligheter man kan önska sig, såsom en hall med gott om plats för avhängning av kläder, ett rymligt badrum, ett allrum och en praktisk kokvrå. BRF Erikslust är även en gammal och stabil förening.

Erikslust är ett lugnt och populärt område i västra delarna av Malmö. Här erbjuds utmärkta kommunikationsmöjligheter med både kollektivtrafik och cykelstråk. Dessutom finns det bekvämt gångavstånd till lokala dagligvarubutiker och närhet till det vackra havet.

Varmt välkomna på visning, visningsanmälan krävs!

Slutpris 995 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 46 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Erikslust
Adress Erikslustvägen 42F
21773 Malmö
Slutpris 995 000 kr
Kontraktsdatum 2023-12-13
Boarea (BOA) 27 m²
Antal rum 1

Karta