Såld

Stor 3:a med inglasad balkong i söderläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1967-1968
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  89 m²

Välkomna till denna fina lägenhet på Söderkulla! Högst upp i låghusen finns denna genomgående bostad på 89 välplanerade kvadratmeter. Här har man allting man kan tänka sig behöva, kök med matplats, väl tilltaget vardagsrum, två sovrum, badrum, gäst-wc, tvättstuga och inglasad balkong i ett soligt söderläge. Lägenheten ligger på ett bra och lugnt läge på en återvändsgata.

Söderkulla är ett bra läge för familjen då det finns lekplatser, förskolor och grundskola i området. Dessutom finns det matbutiker, vårdcentral och grönområden i närheten, vilket gör det bekvämt och lättillgängligt för vardagsbehov.

För pendlaren finns inre ringvägen ett stenkast bort och det finns också bra busskommunikationer i området. Inom några minuter når du Hyllie, där du har möjlighet att shoppa på Emporia och också bekvämt ta dig till bland annat Köpehamn eller Malmö C.

Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs!

Slutpris 1 225 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 46 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Söderkulla
Adress Kungsörnsgatan 28, 21561 Malmö
21561 Malmö
Slutpris 1 225 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-24
Boarea (BOA) 89 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta