Såld

Stor 3:a med potential!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1966-1968
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  80,5 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Välkommen till en fantastisk möjlighet att utveckla och forma ditt eget drömhem! Denna ljusa 3:a på andra plan inbjuder till att omvandlas till en modern och personlig bostad med optimal planlösning för en unik livsstil.

Här möts du av ett stort och inbjudande vardagsrum, kök med plats för matbord, inglasad balkong i söderläge, två välplanerade sovrum, badrum och separat wc. Vidare erbjuder lägenheten även gott om plats för förvaring.

Möjligheterna är oändliga när det kommer till att skapa din nästa bostad för familjen. Här får du chansen att visa din kreativa sida och utveckla en bostad som är unik och personlig. Med den optimala planlösningen och det ljusa och luftiga utrymmet är inspirationen aldrig långt borta!

Varmt välkommen till en unik möjlighet att forma ditt eget drömhem på Söderkulla! Visningsanmälan krävs!

Slutpris 1 050 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 46 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Söderkulla
Adress Södra Gulsparvsgatan 48
215 61 Malmö
Slutpris 1 050 000 kr
Kontraktsdatum 2024-02-12
Boarea (BOA) 80,5 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta