Såld

Byggbar tomt beläggen i Bunkeflostrand!

  • Boendeform
    Småhus
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    698 m²

Nu tillsaluförs denna byggbara tomt om 698 kvm. På tomten finns byns gamla bageri/café om ca 80 kvm som har ett kulturhistoriskt intresse enligt Malmö museum. Dessutom finns en tillhörande annexbyggnad/förråd. Huset är i behov av renovering.

I Bunkeflostrand har man bra kommunikationer med både buss och bil. Dessutom har man dagligvarubutiker, skolor och lekplatser i området och badstrand i Klagshamn.

Möjlighet att köpa grannfastigheten på Pilallén 2/Klagshamnsvägen 22 finns också. Fråga mäklaren för mer information.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för visning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SÄTTGARNET 11
Upplåtelseform Friköpt
Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Bunkeflostrand
Adress Klagshamnsvägen 22A
218 36 Malmö
Boarea­beskrivning

Boarean stämmer inte överens med vad som står i fastighetsregistret. I fastighetsregistret framgår det att boarean är 185 kvm. Däremot avseer 105 kvm en tillbyggnad som ligger på grannfastigheten idag. Detta framgår i fastighetsregistret för Sättgarnet 8.

Tomtareal/mark 698 m² (enligt Fastighetsregistret)

Karta