Såld

Trevlig villa strax utanför Malmö!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtareal/mark
  589 m²

I lugna och naturvänliga Sallerup finner vi denna renoverade villa för barnfamiljen. Här bor man lantligt men ändå strax utanför Malmös stadspuls med närheten till allting man kan tänkas behöva.

Villan är på välplanerade 120 kvm. Här finns bland annat kök och vardagsrum som integrerar med varandra med stilrena materialval, 3-4 sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga. Utöver detta finns även garage och förråd. Tomten är på ca 600 kvm och är en lättskött trädgård där flera möjligheter finns för trädgårdsälskaren.

Med bil eller med en kort cykeltur kommer man till Toftanäst där det finns ICA, gym, apotek m.m. Därifrån finns även kollektivtrafik, skolor och förskolor.

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning MALMÖ TULLSTORP 180:59
Upplåtelseform Friköpt
Län Skåne
Kommun Malmö
Ort Malmö
Område Sallerup
Adress Allyhillvägen 21
21291 Malmö
Boarea (BOA) 120 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 589 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 589 m²
Antal rum 5 (varav 3-4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta