Såld

Smakfull 3:a vid mysiga Drottningtorget!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  76 m²

Välkommen till denna 3:a om 76 kvm med en smakfull interiör och en optimal planlösning. De sociala ytorna utgörs av ett stort vardagsrum, stilrent kök och balkong. I den privata delen finns det två sovrum med förvaringsmöjlighter, helkaklat badrum och egen tvättfacilitet.
Med en kort promenad genom kanalens lummiga promenadstråk tar man sig snabbt in till Malmös stadspuls. Intill bostaden har man mysiga och attraktiva Drottningtorget som erbjuder restauranger, caféer och Malmös största boulebar. I närheten finns även goda kommunikationer och skolor.
En lägenhet som upplevs bäst på plats!
Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs!

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 46 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Stora Trädgårdsgatan 3C
211 28 Malmö
Boarea (BOA) 76 m²
Antal rum 3

Karta