Såld

Fin 4:a i barnvänliga och lugna Husie!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  76 m²

Varmt välkommen till denna gavellägenhet med en solig västbalkong. Här har man en yteffektiv bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongen, tre sovrum, ett stort badrum med egen tvättfacilitet och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har ljusinsläpp från tre väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden.
Husie är mycket populärt bland unga som gamla. I området har man förskolor, skolor, dagligvarubutiker och kommunikationer. Till lägenheten har man även en parkeringsplats som ingår i den angivna månadsavgiften.
Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs.

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Ernst Jakobssons gata 8F
212 38 Malmö
Boarea (BOA) 76 m²
Antal rum 4

Karta