Såld

Yteffektiv tvåa med västbalkong i populära Ellstorp!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  38 m²

Välkommen till denna välplanerade gavellägenhet om 38 kvadratmeter på tredje våningen i populära området Ellstorp.
Med välplanerade kvadratmeter har man allting man kan tänkas behöva. Hall med förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum, kök med goda arbetsytor, stort vardagsrum med ljusinsläpp från två håll, sovrum och västbalkong.
Med grönskade innegårdar och mysiga cykelstråk in till Malmös stadspuls gör Ellstorp till ett mycket populärt och omtyckt område. Runt knuten har man flera bussar och på knappt 10 minuter tar man sig till Östervärn tågstation.
Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs.

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har haft 100% nöjda kunder sedan tre år tillbaka. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Ellstorpsgatan 4A
212 17 Malmö
Boarea (BOA) 38 m²
Antal rum 2

Karta