Såld

Välplanerad 1:a i populära Segevång!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  38 m²

Välkommen in till denna välplanerade 1:a om 38 kvm högst upp i huset på våning 4. Här har vi generösa ytor som ger en allting man kan tänkas behöva; ljus hall, halvkaklat badrum, separat och stilrent kök med fönster mot innergården, förvaringsmöjligheter, samt ett stort allrum.
I närområdet har man buss nummer 4 som går till Malmö central och ringvägen för den som har bil. För den hurtige tar man sig till centrum på en kortare cykeltur.
I Segevång finns det någonting för alla, dagligvarubutiker, gym, golf, utomhusbad och Beijers park.

Varmt välkommen på visning, möjlighet för privatvisning finns!

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Kronetorpsgatan 56A
212 26 Malmö
Boarea (BOA) 38 m²
Antal rum 1

Karta