Såld

Väldisponerad 1:a med vackra karaktärsdrag på ett attraktivt läge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  38 m²

I Rörsjöstadens mitt finner vi denna väldisponerade 1:a om 38 kvm i en av Rörsjöstadens mest pampiga hus från år 1929. Med vacker takstuckatur, takrosett, brädgolv, stora fönster tillsammans med den ståtliga takhöjden har man kombinerat det nya med de gamla trots att lägenheten är totalrenoverad. Nyrenoverat badrum från 2021, stort kök med matplats och ett stort allrum med plats för såväl säng som soffa. Boendet erbjuder generösa ytor i en bra planlösning. Här har man möjlighet att flytta in utan ett handtag! Bostaden ligger även på en lugn återvändsgata.

I Rörsjöstadens mysiga men livliga kvarter har man butiker, restauranger och caféer. I Värnhem har man bra kommunikationer för att ta dig över hela Malmö och till Lund.
Med en kort promenad eller en snabb cykeltur tar man sig till gågatan i city. Njut av stadens puls på dagen och kom hem till ett lugnt och mysigt boende.

Varmt välkommen på visning, missa inte denna pärla!

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 39 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Fredmansgatan 5B
212 13 Malmö
Boarea (BOA) 38 m²
Antal rum 1

Karta