Såld

Charmig 2:a högst upp i huset med västbalkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  47 m²

Högst upp i huset finner vi denna genomgående och välplanerade 2:a om 47 kvm med en solig västbalkong. Här bor du i mitt i mysiga Ellstorp i en lägenhet som erbjuder ett sovrum som vetter mot den lugna innergården, ett stort vardagsrum med parkett, helkaklat badrum, charmigt orginalkök och balkong mot innergården. Med en kort cykeltur genom den vackra och grönskande Rörsjöstaden tar man sig snabbt till Malmö City och buss till Malmö C, Lund och Malmö Universitet.

Vill du kunna sätta din egna prägel på ditt boende, ha nära till både buss och tåg, nära till flera dagligvarubutiker men samtidigt bo på en rofylld plats? Då är denna lägenhet någonting för dig!

Varm välkommen att kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Ellstorpsgatan 4i
212 17 Malmö
Boarea (BOA) 47 m²
Antal rum 2

Karta