Såld

Totalrenoverad och inflyttningsklar 3:a i populära Högaholm

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  80 m²

Varmt välkomna till denna 3:a om 80 kvm med en smakfull interiör. Här har vi en lägenhet som sticker ut från mängden med fina och exklusiva detaljer. Bostaden erbjuder bl.a. ett modernt kök med öppen planlösning till vardagsrummet, fräscht helkaklat badrum, exklusiv gäst-wc, två sovrum och balkong i soligt västerläge.

Med grönskan direkt utanför dörren tillsammans med trevliga uteplatser, lekplats och skolor är detta ett omtyckt och barnvänligt område.

Några minuter bort har man inre ringvägen som tar en till bland annat Hyllie, Lund och Köpenhamn. På en kort promenad har man busshållplats som tar en till bl.a. Malmö C. Dessutom har man Hyllie på en kort cykeltur där det finns Hyllie C, shoppingmöjligheter och restauranger.

Missa inte denna unika chans att förvärva ditt drömboende på ett bra läge!

Varmt välkomna på visning, visningsanmälan krävs.

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 39 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Kvartettgatan 48
215 71 Malmö
Boarea (BOA) 80 m²
Antal rum 3

Karta