Såld

Välplanerad 3:a med stor tomt i barnvänliga Klagshamn!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  81 m²

Varmt välkomna till denna markplanslägenhet på 81 kvm med en stor tomt på 148 kvm i ett soligt västerläge. På tomten har man en stenlagd uteplats på 17 kvm där man kan njuta av kvällssolen mot grönskan och stenbrottet.
Bostaden har utöver detta, två sovrum, stort kök i öppen planlösning i en gråbeige ton samt ett helkaklat badrum i samma kulör.

I lugna Klagshamn är det perfekt för barnfamiljen att bo. I närheten har man förskola, skolor, parker, lekplatser och kalkbrottet. Här har man även busskommunikationer som tar en till bland annat Hyllie med Eporia för en shoppigtur men även Hyllie C som bland annat tar en vidare till Malmö C, Köpenhamn och Helsingborg.

Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs.

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Folketshusvägen 3
215 54 Malmö
Boarea (BOA) 81 m²
Antal rum 3

Karta