Såld

Stor 2:a med inglasad balkong på populära Söderkulla!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  69,5 m²

Vi tar hissen upp till våning 6 till denna väl tilltagna lägenhet om 69,5 kvm. Här erbjuds det det ett stort vardagsrum, kök med plats för matbord, halvkaklat badrum, stort sovrum och inglasad balkong i ett soligt österläge med en fin utsikt över taktopparna.

I området finner du allting du kan tänkas behöva, grönskande innergårdar med lekplats, förskolor, dagligvaruhandel och kommunikationer med både ringvägen och kollektivtrafik.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information, förhandsvisning erbjuds.

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Ormvråksgatan 21
215 62 Malmö
Boarea (BOA) 69,5 m²
Antal rum 2

Karta