Såld

Välplanerad 2:a med en fantastisk utsikt!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  59,5 m²

Vi tar hissen upp till våning 8 och möts av en välplanerad lägenhet om 59,5 kvm i Ellstorp/Katrinelund. Lägenheten fördelar sig på ett stort vardagsrum med parkett i orginalutförande, balkong i ett soligt söderläge, ett fint kök med plats för matbord, helkaklat badrum med egen tvättfacilitet och sovrum med stavparkett.

I Ellstorp/Katrinelund har man allting som man kan tänkas behöva, grönskade innergårdar och Ellstorpsparken som skapar ett trivsamt område för alla åldrar. Med bara några minuters promenad tar man sig till Värnhems bussknutpunkt som tar en vidare till Triangeln station, Malmö C och buss till Lund. Med en längre promenad eller en kortare cykeltur genom den grönskande Rörsjöparken, kommer man till Malmös Citykärna.

I Värnhem finns det dagligvaruhandel, trevliga caféer och köpcentret Entré för shopping, bio, restaurang och trevlig bowling.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 46 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Eriksdalsgatan 5B
212 17 Malmö
Boarea (BOA) 59,5 m²
Antal rum 2

Karta