Såld

Trevlig 3:a i barnvänligt och lugnt område!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  71 m²

Välkomna in till denna fina 3:a om 71 kvm en halvtrappa upp. Här möts vi av en smakfull interiör med bra materialval och ett genomgående ljusflöde.
Lägenheten erbjuder två välplanerade sovrum, ett halvkaklat badrum med badkar, ett stilrent kök med matplats, ett stort vardagsrum och balkong i väst.
I Håkanstorp kan barnfamiljen njuta i ett lugnt kvarter. Här har man närhet till skolor, dagligvarubutiker och bussar. För den med bil tar det enbart någon minut innan man är ute på ringvägen.
Här bor man i en stabil förening där de stora renoveringarna har gjorts. Föreningen disponerar även över en inhägnad innergård med grönska, grill- och lekmöjligheter.

Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs!

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 36 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har haft 100% nöjda kunder sedan tre år tillbaka. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Fylkinggatan 27B
212 29 Malmö
Boarea (BOA) 71 m²
Antal rum 3

Karta