Såld

Läcker penthouse våning med takterrass!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  160 m²

Nära havet i Västra hamnen saluför vi en exklusiv och mycket läcker penthouse våning med hiss som går rakt upp i lägenheten. Man kommer in i det underbart stora vardagsrummet med matplats där man har utgång till både en stor balkong och en fantastisk takterrass om ca 70 kvm. I rummet finns ett mycket påkostat Siematic kök med gasspis från Smeg, såväl kaffemaskin, steamer som ugn är inbyggda och från märket Gaggenau. I köket finns bra avlastningsytor och beredningsytor för den matlagnings intresserade. Avskild, nyrenoverad sovrumsavdelning med tre bra sovrum med balkong från två utav dem, arbetshörna med bra förvaring. Två helkaklade badrum, det större har man en suite med master bedroom.

Lyxigt, lättskött och representativt boende för dig som vill njuta av livet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Signalgatan 17
211 14 Malmö
Boarea (BOA) 160 m²
Antal rum 4

Karta