Såld

Charmigt enplanshus med stor potential!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  185 m²
 • Biarea
  83 m²
 • Tomtareal/mark
  554 m²

Välkommen till detta trevliga enplanshus med möjlighet att sätta din egen prägel. Här har vi ett boende om ca 105 kvm med källare på ca 83 kvm på en fin hörntomt. Huset fördelar sig på tre välplanerade sovrum, kök med utrymme för matplats, både badrum och gäst-wc samt ett stort vardagsrum med ett fantastiskt ljusflöde. Det finns även en källare på ca 83 kvm med generös takhöjd med fyra stora förråd/hobbyrum och tvättstuga.

I Bunkeflostrand har man bra kommunikationer med både buss och bil. Dessutom har man dagligvarubutiker, skolor och lekplatser i området och badstrand i Klagshamn. Hyllie ligger en 10-minuters bilfärd bort där man har shoppingmöjligheter, restauranger och Hyllie C som tar en vidare till bland annat Lund och Köpenhamn.

Möjlighet att köpa grannfastigheten Sättgarnet 11 finns också. Kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs!

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Bunkeflostrand
Adress Pilallén 2/Klagshamnsvägen 22B
230 44 Bunkeflostrand
Boarea (BOA) 185 m²
Biarea (BIA) 83 m²
Tomtareal/mark 554 m²
Antal rum 4

Karta