Såld

Stor 1:a med uteplats och chans att sätta sin egen prägel!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  41 m²

Välkommen till denna väl tilltagna 1:a om 41 kvm med en stor uteplats i ett soligt väster. Här har man möjlighet att sätta sin egen prägel där bara fantasin kan stoppa en.
Lägenheten har en rymlig hall med klädkammare, halvkaklat badrum, vardagsrum med parkett, kök och en uteplats som delvis är inglasad.

I området finns dagligvarubutiker, restauranger, gym och bra kommunikation till både Malmö och Lunds universitet via tågstation och buss.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information! Varmt välkommen på visning, visningsanmälan krävs.

OBS! Det kommer inte att ske någon förhandsvisning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 46 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Burlöv
Adress Grönvägen 3C
232 32 Burlöv
Boarea (BOA) 41 m²
Antal rum 1

Karta