Såld

Välplanerad 3:a med en uteplats i sydväst!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  80 m²

OBS! Läs igenom annonsen!

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a om 80 kvm med egen uteplats! Här har man en bostad som är perfekt för barnfamiljen eller trädgårdsälskaren. Bostaden fördelar sig på två sovrum, både badrum och gäst-wc, kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utanför grinden har man föreningens grönytor där det finns lekplats, sittplatser och grillmöjligheter. På promenadavstånd finns butik, förskola och grundskola.

Några minuter bort har man inre ringvägen som tar en till bland annat Hyllie, Lund och Köpenhamn. På en kort promenad har man busshållplats som tar en till bl.a. Malmö C. Dessutom har man Hyllie på en kort cykeltur där det finns Hyllie C, shoppingmöjligheter och restauranger.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Mäklare

Ansvarig mäklare Josefine Zimmermann

Fastighetsmäklare /​ Fastighetsvetare
Josefine Zimmermann
4,9 / 5 40 omdömen från Hittamäklare
Lyhörd, engagerad och professionell är tre egenskaper som mina kunder beskriver mig. Jag brinner för mitt yrke som speglas i mina affärer. Jag har en tydlig säljstrategi, älskar förhandling och mitt engagerande arbete under säljprocessen gör att jag har varma omdömen från mina kunder. Varje uppdrag behandlar jag som om det vore min egna bostad. Det viktigaste för mig är att just Du blir mer än nöjd med affären. Jag kan stoltsera att jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå som har förmedlat bostäder över Malmö i flera år med goda omdömen. Varför lämna en bostadsaffär till slumpen när du kan välja mig som har en tydlig säljstrategi för att uppnå den bästa möjliga affären? Jag ser fram emot att träffa er! Gå gärna in och besök min instagram @josefine_zimmermann
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Malmö
Adress Kvartettgatan 48
215 71 Malmö
Boarea (BOA) 80 m²
Antal rum 3

Karta