Ima168898

Håkan Sköld

Jur.kand / Fastighetsmäklare

I år firar jag 40 år som verksam fastighetsmäklare, härligt! Underbart att ha förmånen att ha ett arbete som en livsstil.

Efter att ha avslutat min Jur.kand examen i Lund så började jag min karriär inom mäklaryrket. Detta var 1980 vilket innebär att jag detta året firar 40 år som fastighetsmäklare. Jag brinner för mäkleriet och säger ofta till mina kunder att om jag fick välja om idag så skulle jag välja samma yrkesval. Så bra trivs jag med att vara fastighetsmäklare.

Det som jag gillar mest är mötet med människor. Man lär sig alltid någonting nytt när man lämnar ett första kundmöte och där är alltid någonting i mötet som gör extra avtryck på en.

Att få komma in till människors hem är också väldigt personligt och varje hem är unikt. Ibland får man själv trevliga inredningstips och hemmet säger väldigt mycket om individen.

Vi driver kontoret som idag består av mäklare, praktikanter, assistenter mm. Vi jobbar tillsammans som ett team där vi coachar och hjälper varandra i varje affär. Alla affärer är unika i sitt slag. Ibland blir dagarna långa men vi är också duktiga på att ha roligt. Det bli after works, restaurangkvällar, interna säljtävlingar och trevliga julbord med respektive.

Privat så träffar jag gärna mina döttrar eller spelar golf med vännerna. Reser gör jag gärna när tillfälle ges och då söderut till varmare breddgrader.

https://www.hittamaklare.se/hakan.skold

Håkan Sköld

Kontakta mig

070-538 05 39 Skicka mejl
4,8 / 5 (70 omdömen från Hittamäklare)

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Mina försäljningar