Josefine Zimmermann Fastighetsmäklare / Fastighetsvetare

Ambitiös, tävlingsinriktad och kunnig är tre ord som beskriver mig. Med min kandidatexamen inom fastighetsvetenskap och nästa två års praktik kan jag inte bara garantera en lyckad bostadsförsäljning utan även den bästa.

Mitt namn är Josefine Zimmermann och jag arbetar på ERA Håkan Sköld Fastighetsbyrå i Malmö. Malmö ligger mig varmt om hjärtat och jag har god lokalkännedom. Målsättningen för mitt arbete som fastighetsmäklare är att hela tiden överträffa mina kunders förväntningar. Detta genom att jag älskar att arbeta med människor, är flexibel och har goda kunskaper. Jag vill att du ska gå ifrån mitt kontor med ett leende på läpparna över att du har valt den bästa mäklaren.

Boka in ett förutsättningslöst möte med mig redan idag så kommer jag gärna ut och berättar mer om vad jag erbjuder för att du ska få en lyckad bostadsaffär. För mig är varje försäljning unik och varje bostad har sitt försäljningsupplägg för att nå det bästa resultatet.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Gå gärna in och följ min vardag på min Instagram @josefine_zimmermann.

Funderar du på att sälja din bostad?

Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar jag mer. Välj en tid som passar dig!

Boka Josefine för en gratis värdering!

onsdag 3 mar torsdag 4 mar tisdag 9 mar onsdag 10 mar torsdag 11 mar
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Visa på karta