Såld

Tvåa med balkong i solläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1991
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  65,1 m²

Välplanerad tvåa med rymliga rum och balkong i söderläge. Lägenheten är väldisponerad med bra sociala ytor. Ett ljust och fint vardagsrum med utgång till den relativt stora balkongen. Här har man fin utsikt mot ett grönskande Skinnefjäll. Vidare finns trivsamt kök med matplats. ett rymligt sovrum, badrum och klädkammare som i flera fall gjorts om till sovrum och arbetsrum. Här bor du bekvämt i en välskött HSB-förening.

Skinnefjäll är lugnt beläget i ett naturskönt område. Livsmedelsaffär och skola finns på ca 5 minuters gångavstånd samt promenadavstånd till Mölnlycke centrum. Flertalet badsjöar med omgivande vacker natur.

Slutpris 2 070 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Anders Malmberg

Reg Fastighetsmäklare
Anders Malmberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Anders Malmberg och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1995. Jag är född och uppvuxen i Mölnlycke och bor i Landvetter. Med många års erfarenhet är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag är driven, resultatorienterad och strävar efter att hålla högsta servicenivå. Nätverk är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Därför är jag engagerad i centrumförening, Rotary och är en del av Handelsbankens kontorsstyrelse i Mölnlycke. När jag får tid över så springer jag gärna i skogen och genomför några lopp varje år. Välkommen att kontakta mig när du börjar fundera på att byta bostad.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Härryda
Ort Mölnlycke
Område Mölnlycke - Skinnefjäll
Adress Taggsvampen 1
43540 Mölnlycke
Slutpris 2 070 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-09
Boarea (BOA) 65,1 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta