Såld

Stenmurklan 7

  • Boendeform
    Bostadsrätt
  • Rum
    3 rum
  • Boarea
    78,7 m²

Välkommen till ett trevligt parhus i ett plan i populära och familjevänliga Skinnefjäll. Huset ligger längst in på gården vilket ger ett privat läge. Bostaden är ljus och inbjudande. På framsidan har man en stor härlig altan med perfekt solläge samt ett stort förråd. På baksidan har man ett uterum samt en liten trädgård som sträcker sig runt huset.

Skinnefjäll är lugnt beläget i ett naturskönt område. Livsmedelsaffär och skola finns på ca 5 minuters gångavstånd samt promenadavstånd till Mölnlycke centrum. Flertalet badsjöar med omgivande vacker natur.

Slutpris 2 700 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Malin Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Malin Andersson
4,8 / 5 30 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare i många år och har verkat i Härryda kommun sedan 2005. Jag säljer i första hand bostadsrätter då det är mitt stora intresse och har under de gångna åren förmedlat ett stort antal bostadsrätter med många nöjda återkommande kunder. För mig är det viktigt att kunden känner sig trygg genom hela affären. Även transparens och empati är för mig oerhört viktiga delar i ett lyckat affärssamarbete. Mitt arbetssätt är strategiskt, välplanerat och noggrant. En lyckad bostadsaffär är att både säljare, spekulanter och köpare känner sig trygga, välinformerade och delaktiga genom hela förmedlingsprocessen. Jag är en driven, personlig och engagerad mäklare som arbetar hårt för att skapa de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Har du funderingar kring ditt boende? Sälja, köpa eller bara få ett dagsaktuellt värde av din bostad? Kontakta gärna mig så kan jag berätta mer.  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Härryda
Ort Mölnlycke
Område Mölnlycke - Skinnefjäll
Adress Stenmurklan 7
435 40 Mölnlycke
Slutpris 2 700 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-24
Boarea (BOA) 78,7 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta